این چالش دانشجویانه را در زمینهٔ سبک زندگی دانشجویی انتخاب کردیم. در این چالش یک ایدهٔ کاربردی را به اشتراک گذاشتیم تا ببینیم نظر دانشجویان در این باره چیست؟ شما در مورد این تصویر چه فکر میکنید؟
نظرات شرکتکنندگان
دیدگاه شرکتکنندگان کاملا در شبکههای اجتماعی مختلف متفاوت بود. تنها نکتهٔ مشترک در همگی پاسخها این بود که یک موبایل روی دوش حمام قرار داده شده است.
کاربران اینستاگرام بالاترین مشارکت را در این چالش داشتند. ایدههای کاربران اینستاگرامی شامل این موارد بودند:
- به موسیقی گوش دادن در هنگام حمام گرفتن
- پادکست گوش دادن زیر دوش،
- شرکت در کلاسهای مجازی هنگام استحمام
- آماده بودن برای پاسخ به تلفن در حمام
- گوش دادن به کتاب صوتی
- استفاده از اپ مدیریت زمان برای کوتاه کردن حمام
کاربران لینکدین به ایدهٔ نگهداشتن موبایل در حمام بدون خیس شدن اشاره کرده بودند.
اما دیگر شبکههای اجتماعی به ارسال پسند (همان لایک) اکتفا کرده بودند و زحمت نوشتن به خودشان نداده بودند.
پاسخ صحیح
در حقیقت بیشتر ایدههای مطرح شده درست و کاربردی بودند. اما هدف از طرح این چالش این بود که به دانشجویان نشان دهیم با این کار ساده میتوانند چنین مزایایی بدست بیاورند:
- بهینهسازی زمان و استفاده مفیدتر از وقت
- مفیدسازی زمان استحمام که اغلب به طور مرده هدر میرود
- ترویج فرهنگ گوش دادن به فایل صوتی (پادکست، محتوای درسی یا حتی موسیقی) که در عصر ویدیویی امروزی نیاز به توجه دارد
البته در کشور ما گوشیهای ضد آب با قیمت بالایی به فروش میرسند و از این نظر راهکار دانشجویی ما گذاشتن موبایل بالای دوش کتابی بود تا خیس نشود و خدای نکرده دانشجوی عزیز به باد فنا نرود.
شاید بعضی از شما به این فکر بیفتید که چرا از هندزفری بلوتوثی ضد آب استفاده نکنیم؟ خب این راهحل هر چقدر هم خوب جواب دهد یک مشکل بهداشتی برای گوش دارد. پس نمیتوانیم توصیه کنیم.
ایدهای که کسی به آن اشاره نکرد، تمرین آواز خواندن در حمام با موسیقی بود که ما خودمان الان اشاره کردیم.
واقعا چرا؟
این که اصولا چرا چنین کاری بکنیم هم سوال مفیدی است. در زندگی امروزی ما با بمبارانی از کارهای زائد کوچک روبرو هستیم و وقت گذاشتن برای آموزش به یک دردسر برای دانشجویان تبدیل شده است. به همین دلیل کشف راهکارهای ساده و کاربردی که حتی ۱۰ دقیقه برای ما صرفهجویی مثبتی به همراه داشته باشند، در دراز مدت امتیاز بزرگی خواهد داشت.
برنده کیست؟
اگر حمل بر شعارزدگی نشود، همهٔ کسانی که دراین چالش شرکت کردند و شمایی که تا اینجا این مطلب را خواندید به نوعی برنده هستید. چون در یک فعالیت مفید فرهنگی دانشجویی مشارکت کردید.
ولی خب اگر این حرفها به خرجتان نمیرود و هنوز قانع نشدهاید، یک قرعهکشی برگزار کردیم بدین شکل که فهرست شرکتکنندگان را در اکسل تایپ کردیم. سپس با یک تولید کننده اعداد تصادفی چند عدد تولید کردیم تا یک نفر دو بار امتیاز بگیرد و همان شخص را برنده اعلام کردیم.
ویدیوی این قرعهکشی را در زیر ببینید: