برند شخصی و آیندهٔ دنیای مدرن

   یکی از مطلب جالبی که در مورد برند شخصی در شبکهٔ ایکس پیدا کردم برایم خیلی جالب بود. مطلب  به نقل از ناوال راویکانت (Naval Ravikant) بود. او در دنیای فناوری شخص مهمی است زیرا گفتارهای ارزشمندی دارد و از اولین سرمایه‌گذاران Twitter، Uber و Notion است. او گفته است در دنیای آینده الگوریتم‌نویسان و خالقان محتوا دنیا را اداره می‌کنند. برندها هستند که توجه‌ها را جلب می‌کنند و هر کسی باید به دنبال ساخت برند شخصی باشد. گفته‌های او را در «این رشتو» می‌توانید دنبال کنید. برای من بسیار جذاب بود که با ساختن برند دانشجویانه تا حدی در این مسیر قدم برداشته‌ام. ولی عملا خیلی غیرحرفه‌ای و ناشیانه کار را پیش برده‌ام. نمی‌دانم چه قسمتی است ولی در شرایطی که کاملا تصمیم گرفته بودم دانشجویانه را به عنوان یک پروژهٔ آخر هفته‌ای ادامه دهم، دوباره دارم برمی‌گردم سر خط قبلی یعنی تولید محتوای حرفه‌ای و دیجیتال‌مارکتینگ تخصصی برای جذب مخاطب انبوه.

Naval Ravikant
Naval Ravikant

   حتی اخیرا دورهٔ جامع دیجیتال مارکتینگ جالبی را دنبال می‌کنم که کار یکی از ایرانیان است و در Udemy بارگذاری شده است. پویا مطالب را از سطح صفر می‌گوید و با این که انگلیسی است کاملا مفهوم و سرراست است. یک دوره که به عنوان پرفروش هم دست یافته است. شانس این را داشتم که در بین پیگیری‌ها برای یافتن دوره‌های خوب در این دوره با تخفیف ۱۰۰ درصد شرکت کردم. قیمت اصلی آن تقریبا ۱۵۰ دلار است. دوره را «اینجا» می‌توانید ببینید. پویا در حساب ایکس خودش هم مرتبا دوره‌های جدیدی معرفی می‌کند که بسیاری از آن‌ها رایگان هستند. حساب ایکس او را «اینجا» دنبال کنید. از مدرسینی است که مطمئنم می‌توانید مطالب بسیار ارزشمندی از او یاد بگیرید. راستش به این دلیل این دوره از سطح صفر را شروع کردم چون به این نتیجه رسیدم که با گذراندن دوره‌های دیجیتال مارکتینگ متعددی که در عمل از آن‌ها بهره نبردم، تنها ذهنم را به هم ریخته‌ام. پس بهتر است از یک دورهٔ سطح صفر شروع کنم و دستورات را مو به مو اجرا کنم تا شاید بازاریابی دیجیتالی دانشجویانه رونقی بگیرد.

دوره جامع دیجیتال مارکتینگ
دوره جامع دیجیتال مارکتینگ

   بالاخره دوباره به شغل تولید محتوا برگشتم. یکی از مشتریان قدیمی پیام داد و دوباره همکاری شروع شد. مزیت مهم این دوره این است که دستورالعمل کارفرما وجود ندارد. تنها یک عنوان مقاله است و همه چیز دست نویسنده است. دقیقا چیزی که مطلوب من است تا بدون دخالت بر اساس ایده‌های خودم بنویسم. اگر محاسبات من درست باشد از این پروژه ماهی ۱۲ میلیون باید دربیاید. برویم جلو ببینیم چه می‌شود.  

   مسیر جدید کار سیستم‌سازی در ویلا همچنان ادامه دارد. من کسی نیستم که زندگی روستایی را رها کنم بیایم در شهر بنشینم پای سیستم تولید محتوا کنم. با پسرجان رفتیم یک هیلتی (همان دریل بزرگ که زمین را می‌کنند) کرایه کردیم. خنده‌دار این بود که مدارک شناسایی نبرده بودم و مجبور شدیم موبایل پسرجان را گرو بگذاریم. رفتیم و کاری که چند هفته طول کشیده بود را نصف روزه انجام دادیم. کار با این دستگاه سخت است و لرزش‌های شدیدی که دارد و وزن سنگین آن کار دست آدم می‌دهد. الان که می‌نویسم هنوز دست‌هایم درد می‌کنند و دیشب هم راحت نخوابیدم.

من و هیلتی
من و هیلتی
پسرجان در حال کمک
پسرجان در حال کمک

   قسمت خوشمزهٔ این پروژه هم سیب‌زمینی آتشی و چای آتشی و مرغ بریانش بود. پسرجان کارش را دارد یاد می‌گیرد و خوب کباب‌شان کرد. گر چه نظارتی کردم و کمی هم پوست و گوشت مرغ سوزاندیم ولی بسیار چسبید. بعد از نهار پسرجان دیگر بنیه نداشت کار کند. ساعت را کوک کردیم و خوابیدیم ولی نمی‌توانست بلند شود. گذاشتم بخوابد و نیم ساعت به رفتن بیدارش کردم. غذای حیوانات را دادیم و برگشتیم. همین روند را ادامه بدهیم به زودی کل سیستم پرورش حیوانات ویلا را سیستم‌سازی می‌کنم تا اگر یک هفته هم نبودم مشکلی پیش نیاید. کاری که شدنی است ولی کمی هزینه و کار یدی برمی‌دارد.

نهار آتشین خستگی‌درکن
نهار آتشین خستگی‌درکن

   خبر گیج‌کنندهٔ هفته هم در مورد اپ Hamster Kombat بود که خیلی از ایرانیان را به خودش مشغول کرده است. فعلا اینقدر مشخص است که در تیم اجرایی مشکلاتی بروز کرده و تاریخ لیست شدن این توکن جدید به تعویق افتاده است. این هم دستمایهٔ شبکه‌های خبری متعدد شده تا باز شایعه بسازند و ملت را سر کار بگذارند. حداقل مزیت این اپ این است که تا به حال از کاربران پول دریافت نکرده است. حدس می‌زنم مشکلاتش حل می‌شود و از این چالش مدیریتی رد می‌شود. خودم با این که حجم کار کردن با همستر کمبات را به تقریبا بیست دقیقه در روز کاهش دادم، به پرافیت ۵ میلیون و ذخیره ۸۰۰ میلیونی رسیدم که تعجب بعضی از اطرافیان را برانگیختم.

خبر تأخیر در لیست شدن همستر کمبات
خبر تأخیر در لیست شدن همستر کمبات

   به تازگی خواندن رمان «انتخاب» اثر «کیارا کاس» را شروع کرده‌ام. رمان بانمکی است و نسبتا واقع‌گرایانه نوشته شده است. موضوع به انتخاب همسر یک شاهزاده مربوط است و لحن کمی طنزآمیز رمان شیرینی آن را بیشتر می‌کند. مدت‌ها بود دست به رمان نزده بودم و لذت شیرین خواندن داستان را از دست داده بودم.

انتخاب - اثر کیارا کاس
انتخاب - اثر کیارا کاس

    بدترین خبر هفته هم منقضی شدن لوگوی ساماندهی سایت دانشجویانه بود. درخواست تمدید زدم ولی با پیامی متفاوت مواجه شدم که کار را مشکل کرد. حالا باید مجوز رسمی دریافت کنم یا لوگوی منقضی شدهٔ ساماندهی را از سایت دانشجویانه پاک کنم. به خصوص با منتفی شدن مدرک کارشناسی ارشد این کار قطعا مشکل‌تر خواهد شد.

پیام ساماندهی
پیام ساماندهی

   سایت دانشجویانه را به وردپرس نسخه ۶.۶ ارتقاء دادم. حالا قالب فایل Avif را هم پشتیبانی می‌کند. ولی این قالب در فوتوشاپ نیست. افزونهٔ آن را هم نصب کردم ولی متوجه شدم نسخهٔ مبدل آنلاین آن در یک سایت رایگان بیشتر عکس‌ها را فشرده‌سازی می‌کند. حالا دیگر عکس‌ها از قالب قبلی Webp باید به این قالب دربیایند. روی عکس‌های قبلی سایت که برنامه‌ای ندارم کار کنم ولی عکس‌های جدید همگی به این قالب تبدیل می‌شوند.

پست‌های دیگر وبلاگ:

پوست‌اندازی خرچنگ

بنایی و برنامه‌نویسی

در روزهایی که درگیر ساخت‌وساز شده‌ام، کار با هوش مصنوعی دارد دوباره من را به سمت برنامه‌نویسی می‌برد. چون بعضی کارها را نمی‌توان به مدل‌های زبانی سپرد

ادامه مطلب »
بیل را هم رنگ اپوکسی زدم

رنگ اپوکسی و پرورش کرم

در گیرودار سروکله زدن با هوش مصنوعی، یک تجربهٔ موفق با رنگ اپوکسی حالم را بهتر کرد. آشنا شدن با پروژهٔ پرورش کرم هم جالب و متفاوت بود. شاید رفتم سراغ پرورش کرم…

ادامه مطلب »
بچه‌ماهی کپور در آکواریوم

سروکله زدن با ChatGPT

فکر نمی‌کردم توجیه کردن هوش مصنوعی مولد برای ویراستاری متن دوزبانه فارسی-انگلیسی اینقدر دنگ و فنگ داشته باشد

ادامه مطلب »
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Skip to content